Ολοκλήρωση 2ου κύκλου προγράμματος «Τεχνίτης Βαφέας»

Share on linkedin
Share on facebook
Share on email
Share on print

Η επιτυχής ολοκλήρωση του δεύτερου κύκλου του προγράμματος κατάρτισης «Τεχνίτης Βαφέας» που ξεκίνησε αρχές Οκτωβρίου είναι γεγονός! Οι συμμετέχοντες που επιθυμούν θα λάβουν μέρος στις εξετάσεις πιστοποίησης ικανοτήτων και δεξιοτήτων του διαπιστευμένου φορέα πιστοποίησης προσώπων TÜV AUSTRIA HELLAS Inspection and Certification Body, σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO/IEC 17024 στην ειδικότητα «Τεχνίτης Βαφέας». Η ενεργή συμμετοχή των εκπαιδευομένων στη θεωρητική εκπαίδευση και στην πρακτική εφαρμογή συνέβαλε καταλυτικά στην επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την αποφυγή διασποράς του Covid-19.


Η προσπάθεια υποστηρίχθηκε με ενθουσιασμό και μεράκι από την εκπαιδευτική ομάδα : Ευριπίδη Τσαούσογλου, Δημήτρη Κοκκώνη, Πέτρο Μοσχίδη, Γιώργο Τσινιαράκη & Γιώργο Γερούκη.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συμμετέχοντες: Αντώνη Ασπρόπουλο, Γιώργο Γεωργίου, Βασιλική Γκόβαρη, Ιωάννη Δεσποτόπουλο, Σιδέρη Ζούρο, Θεώδορο Θεωδόρου, Χρήστο Καρατζενη, Μάνο Κασκούτη, Παναγιώτη Μπαλαγιάννη & Ανδρομάχη Τσεκούρα.


Ευχαριστούμε θερμά όλες τις εταιρείες και όλα τα πρόσωπα που μας υποστήριξαν.
Ο τρίτος κύκλος κατάρτισης θα ανακοινωθεί μόλις αρθούν τα περιοριστικά μέτρα για τον Covid-19.

Δεύτερος Κύκλος Τεχνίτη Βαφέα