loader image

Scientists, Architects and Engineers

Η εκπαίδευση και κατάρτιση στην τεχνολογία των χρωμάτων αποτελεί ζητούμενο όχι μόνο για τους επαγγελματίες βαφείς αλλά και για επαγγελματίες με έμμεση ή άμεση σχέση με το χρώμα. Αρχιτέκτονες, πολιτικοί μηχανικοί, χημικοί και κάθε επαγγελματίας που εφαρμόζει, αξιολογεί και προδιαγράφει προϊόντα χρώματος, αποτελούν αποδέκτες των προγραμμάτων κατάρτισης του IoCT.

Οι επαγγελματίες των δομικών υλικών, όπως οι πολιτικοί μηχανικοί και αρχιτέκτονες, αντιμετωπίζουν καθημερινά προκλήσεις στην εφαρμογή και επίβλεψη των έργων που έχουν αναλάβει. Η κατανόηση των βασικών ιδιοτήτων του χρώματος, της σωστής εφαρμογής και της καταλληλότητας για συγκεκριμένες εφαρμογές οδηγούν σε σωστά δομημένες προδιαγραφές για ένα έργο. Η γνώση αυτή συμβάλλει θετικά στο κύρος και την αξιοπιστία του επαγγελματία που προδιαγράφει τα συστήματα βαφών.

Η μελέτη των προτύπων και η ουσιαστική κατανόηση των τεχνικών πληροφοριών που συνοδεύουν ένα προϊόν χρώματος (όπως το τεχνικό φυλλάδιο, το δελτίο επιδόσεων και το δελτίο δεδομένων ασφαλείας) αποτελούν μερικά από τα βασικά οφέλη των προγραμμάτων κατάρτισης του IoCT.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ

Τις υπόλοιπες ειδικότητες

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Coating Applicators

Το Institute of Coating Technologies υλοποιεί προγράμματα κατάρτισης...

Coating Inspectors

Το Institute of Coating Technologies απευθύνεται μέσω των...

Decorators

Η εκπαίδευση που το Ινστιτούτο προσφέρει στην τεχνολογία...
Καλάθι αγορών0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
Privacy Overview

This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.