Προσωπικό Χρωματοπωλείων

Share on linkedin
Share on facebook
Share on email
Share on print

Τα χρωματοπωλεία, τα τεχνικά πολυκαταστήματα, τα καταστήματα δομικών, οι μάντρες οικοδομών, τα μεγάλα πολυκαταστήματα, τα e-shops και κάθε σημείο που διαθέτει χρώματα ή παράγει αποχρώσεις έχουν ιδιαίτερη σημασία στον κλάδο των χρωμάτων.

Η σπουδαιότητα της γνώσης, της ερμηνείας, της επεξήγησης κάθε ιδιότητας, χαρακτηριστικού ή εφαρμογής χρώματος κρίνεται απαραίτητη από τους ανθρώπους των καταστημάτων. Μέσα από τη σωστή πληροφόρηση και ενημέρωση προκύπτουν μια σειρά πλεονεκτημάτων, που καθιστούν το κάθε κατάστημα πώλησης ανταγωνιστικό και ιδανική επιλογή για τους επισκέπτες του, είτε πρόκειται για επαγγελματίες εφαρμοστές είτε για ιδιώτες.

Τα καταστήματα διάθεσης χρωμάτων αποτελούν το κατεξοχήν σημείο επιλογής χρωμάτων, επίλυσης αποριών και λήψης κατευθύνσεων για ένα άριστο αποτέλεσμα αναφορικά με την ποιότητα των υλικών και την εφαρμογή. Η συμβουλευτική προς τους πελάτες τους προϋποθέτει γνώση των τεχνικών χαρακτηριστικών των υλικών, δυνατότητα ερμηνείας των τεχνικών φυλλαδίων και προδιαγραφών έργου αλλά και άριστη γνώση των τάσεων στη διακόσμηση (τάσεις στο χρώμα, τεχνοτροπίες κ.ά.).

Οι δυνατότητες κατάρτισης και εκπαίδευσης του Institute of Coating Technologies είτε με τη μορφή σεμιναρίων, είτε μέσα από ημερίδες ή εταιρικές και προσωποποιημένες εκπαιδεύσεις διασφαλίζουν την γνώση των υπαλλήλων και τη συνεχή ενημέρωσή τους γύρω από κάθε εξέλιξη και τάση στον κλάδο των χρωμάτων.